“PEGGY AND MUMMY” PERFORMANCE

Els nens i nenes de P3 han escenificat el nou conte que estem treballant a l’aula d’anglès: “Peggy and Mummy”. Ho han gaudit molt i ho han fet d’allò més bé! Congratulations!!

PEGGY AND MUMMY

Un dia la Peggy diu “Mare anem a vestir-me amb la teva roba” i la mare diu “OK”.

La Peggy demana a la seva mare posar-se la seva faldilla. La mare accepta i la Peggy es posa la faldilla de la seva mare. Llavors, la Peggy demana a la seva mare posar-se la seva jaqueta i la mare torna a acceptar. La Peggy es posa la jaqueta de la seva mare. Després, la Peggy demana a la seva mare posar-se les seves ulleres i les seves sabates. La mare li deixa i la Peggy es posa les ulleres i les sabates de la seva mare. La Peggy està molt contenta! Però, quan la Peggy li demana a la seva mare si es pot posar el seu pintallavis, la mare li diu que no.

Però de sobte, el telèfon de casa sona i la mare respon. Mentre la mare parla per telèfon, la Peggy agafa el pintallavis de la seva mare i comença a pintar-se els llavis i… tota la cara.

Quan la mare penja el telèfon i veu la cara de la Peggy crida: “Oh no! Però què has fet Peggy? Ràpid cap al bany i renta’t la cara!”. La Peggy corre cap al bany i es renta la cara. Llavors la mare es posa contenta i li fa un petó.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s